Φώτιος Παλαμιδάκης

DDS, MSc, PhD


 
 
Φώτιος Παλαμιδάκης
 
 

Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Το 2007 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και ορκίστηκα Χειρουργός Οδοντίατρος. Από το ακαδημαϊκό έτος 2007-2008 αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. στον τομέα του Εργαστηρίου της Ενδοδοντίας.
Ακολούθως παρακολούθησε το 3ετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα σπουδών με Κλινική Ειδίκευση στην Ενδοδοντία, της Οδοντιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.

Δημοσιεύσεις επιστημονικών εργασιών (ενδεικτικά):

  • “Comparison of Isthmus Detection Methods in the Apical Third of Mesial Roots of Maxillary and Mandibular First Molars: Macroscopic Observation versus Operating Microscope”.Δημοσιευμένη στο επιστημονικό περιοδικό “Brazilian Dental Journal”.
  • Ακρορριζικό κάταγμα ρίζας: Παρουσίαση περιστατικού & Ανασκόπηση βιβλιογραφίας: Διάγνωση, Θεραπεία, Πρόγνωση." Δημοσιευμένη στο επιστημονικό περιοδικό “Ελληνικά Στοματολογικά Χρονικά”.

Παρουσιάσεις επιστημονικών εργασιών (ενδεικτικά):

  • Κατά τη διάρκεια των εργασιών του 35ου Πανελληνίου Οδοντιατρικού Συνεδρίου, συμμετοχή ως προσκεκλειμένος ομιλητής σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα: “ Η διαχείριση του πρώτου γομφίου της κάτω γνάθου, από την οδοντογένεση μέχρι την απώλειά του και την αποκατάσταση με εμφύτευμα”.
  • Κατά τη διάρκεια των εργασιών του 34ου Πανελληνίου Οδοντιατρικού Συνεδρίου παρουσίασα την ελεύθερη ανακοίνωση με τίτλο: “ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011-2012”.