Χρήστος Λώλης

DDS, DICOI

Λώλης Χρήστος

Ο Χρήστος Λώλης μετά την αποφοίτηση του  απο την Βαρβάκειο σχολή και την ολοκλήρωση των προπτυχιακών σπουδών του στην 1η οδοντιατρική σχολή του Charles University της Πράγας , υπηρέτησε στον Ελληνικό στρατό σαν Δόκιμος Αξιωματικός και απολύθηκε με τον βαθμό του εφ.Ανθυπολοχαγού.

Το 2006 έλαβε υποτροφία απο το ίδρυμα Ωνάση για σπουδές στο Department of Biomaterials and Biomimetics στο New York University (USA).

 Στην Νέα Υόρκη έμεινε απο το 2007-2011 όπου έλαβε αρχικά το πτυχίο στην Επανορθωτική και Αισθητική οδοντιατρική έχοντας καθηγητές πρωτοπόρους στον τομέα όπως τον Dr. Rosenthal και Dr. Chu.Αποφοίτησε από το Ashman Department of Periodontology and Implant Dentistry, New York University όπου μετεκπαιδεύτηκε στην Προσθειτκη και Χειρουργική Εμφυτευματολογία  έχοντας σαν διευθυντή σπουδών τον Dr. Tarnow.

Πριν επιστρέψει στην Ελλάδα έλαβε τον τίτλο του Fellow και έπειτα απο επιτυχείς εξετάσεις έλαβε τον τίτλο του Diplomate of International Congress of Oral Implantologists.

Επίσης βραβεύτηκε το 2010 απο το N.Y.U για την έρευνα του στην άμεση  φόρτιση και οστική ανάπλαση  με θέμα  "Retrospective Study of Simultaneous Placement of Dental Implants with Bone Graft in Atrophic Ridges".

Απο το 2012 μέχρι σήμερα είναι Επ.Καθηγητής (Assistant Professor) στο Charles University 1st Faculty της Πράγας όπου διδάσκει στο μάθημα της Εμφυτευματολογίας .

Απο το 2013 μέχρι και σήμερα είναι Λέκτορας στο  Ashman Department of Periodontology and Implant Dentistry, New York University (USA) .

Απο το 2006 είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στο τμήμα της Προσθετικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κάνει διαλέξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό .