ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η σύγχρονη οδοντιατρική έχει αλλάξει . Υπάρχουν ειδικότητες όπως και στην ιατρική που ειδικεύονται σε συγκεκριμένες θεραπείες . Ακόμη και για μια απλή έμφραξη ρητίνης ( σφράγισμα) υπάρχει η ειδικότητα της οδοντικής χειρουργικής που ειδικεύεται σε αυτόν ακριβώς τον τομέα . Αντίστοιχα υπάρχει η ενδοδοντία που ειδικεύεται στις απονευρώσεις, η προσθετική που ειδικεύεται σε προσθετικές αποκαταστάσεις, η ορθοδοντική, η παιδοδοντία, η περιοδοντολογία, η εμφυτευματολογία, η αισθητική οδοντιατρική, η γναθοχειρουργική και η γναθολογία.

Το Specialized dentistry of Athens (S.D.A ) ειναι η πιο σύγχρονη οδοντιατρική κλινική που δημιουργήθηκε σε ένα ιστορικό κτήριο στην Ψυχάρη στο κέντρο του Φάρου Ψυχικού με μοναδικό σκοπό να προσφέρει στους ασθενείς την απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε τομέα της οδοντιατρικής από την πιο απλή διαδικασία εώς την πιο πολύπλοκη.

Το πρωτόκολλο των κλινικών Specialized Dentistry of Athens (S.D.A ) για κάθε ασθενή είναι συγκεκριμένο για να μπορέσει να εξατομικευθεί κάθε σχέδιο θεραπείας.

Ο ασθενής έχει την δυνατότητα να επιλέξει ,εφόσον είναι απαραίτητο, πάντα την αντιμετώπιση:
"teeth in a day " που ουσιαστικά μπορεί να αποκτήσει δόντια ακόμη και με εμφυτεύματα σε 24- 72 ώρες.
"Minimum dentistry" που κάποιος ασθενής με διάφορα προβλήματα στο στόμα , μπορεί να επιλέξει να κάνει όλες τις θεραπείες την ίδια μέρα , να συνεργαστούν όλες οι ειδικότητες ταυτόχρονα για να ελαχιστοποίησει τις επισκέψεις ακόμη και σε μια επίσκεψη.

Η ομάδα του Specialized Dentistry of Athens (S.D.A ) αποτελείται απο 20 ιατρούς ( associates ) οι οποίοι είναι όλοι εξειδικευμένοι σε μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο . Όλοι συνεργάζονται μεταξύ τους για να αποδώσουν το μέγιστο σε κάθε θεραπεία .